tiistai 23. tammikuuta 2007

Nyt saivat villakoirat kyytiä!

Tänään olen tehnyt suursiivouksen. Lattiat on pesty, pölyt pyyhitty ja kylpyhuonekin hinkattu säihkyvän puhtaaksi! Roskapussitkin on viety viimeistä myöden!

Pahus, jouduin lajittelemaan roskat uudelleen kun olin vahingossa laittanut metallia biojätteeseen. Nythän lajittelen jätteet siten, että yhteen purkkiin tulee biojäte, toiseen metalli, kolmanteen lasi, neljänteen menee poltettava jäte ja viidenteen sitten "muut". Olen ajatellut, että ryhtyisin itse kompostoimaan biojätettä takapihallani (siitä saisi hyvää kukkamultaa huom!), mutta toistaiseksi se on saanut mennä biojätteenkeräykseen.

No, joka tapauksessa. Vuodevaatteet on tullut tuuletettua ulkona hyvin, nyt niiden pitäisi olla pölypunkeista vapaat. Vanhat lakanat on jo pesty, kuivattu ja laskostettu nätisti takaisin kaappiin. Matotkin pitäisi tampata, mutta sen saa joku toinen hoitaa, ei taida käsivoimani ihan riittää siihen puuhaan. Tuntuu, että sormet ovat jo rakoilla tuosta lattianpesustakin. Vaikka puhtaus onkin tärkeää, ei pidä rehkiä liikaa!